Zübeyde Hanım Anaokulu

Vizyon: Ülkemizde Okul Öncesi Eğitimde;çocukların çağdaş uygarlığın yapıcı,yaratıcı,seçkin bireyleri olarak yetişmelerinde,anne-babaların kendi eğitimlerini sürekli kılmak ve çocukların eğitimde vazgeçilmez olmak..

Misyon: Anaokulumuz ve biz çağdaş eğitim ortamı yaratacak,sürekli gelişmeyi sağlayacak eğitimcileri ile çocuklarımızı ilköğretime ve hayata hazırlamak;Okul Öncesi Eğitimin öneminin kavratılması,yaygınlaştırılması ve çocuk gelişiminde ailelere rehberlikte etkin olarak kaliteyi artırmakiçin varız.

Başarılar: E-TWİNNİNG ULUSAL KALİTE ETİKETİ OKULUM TEMİZ BELGESİ BEYAZ BAYRAK SERTİFİKASI BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI

Saatler: 08:00-12:30 13:00-17:30
Isınma: KALORİFER / DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: ÖĞRENCİ SERVİSİ BULUNMAMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2023 Eğitim Vizyonu Kapsamında Yürütülen Projeler, e-Twinning Projeleri
Kontenjan Bilgileri: 160

Telefon - 284 236 54 04