Filiz SUGÖZLEYEN - Okul Müdürü

1976 yılında Edirne´de doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Edirne´de tamamladım. 1998 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitim Öğretmenliği bölümünden mezun oldum. 1998 yılında Ayşekadın Anaokulunda başladığım öğretmenlik mesleğimi, 2009 yılına kadar sırasıyla Genç Osman İlkokulu ve İnönü İlkokulu´nda sürdürdüm. 2009 yılında Nilüfer Hatun Anaokuluna Kurucu Müdür olarak atandım. Nilüfer Hatun Anaokulu´nda 2012 yılına kadar Müdür olarak çalıştım. 2012 yılında, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde vekaleten Şube Müdürü olarak görevlendirildim. Görevim sırasında "Anlayarak Hızlı Okuma", "Dünden Bugüne EDİRNE", "Yaratıcı Zihinler Bilim Atölyeleri", "Sokaktaki Can", "Mangala", "Matematik Olimpiyatları", "Çocuklar ve Kentler Edirne Etkinlikleri" gibi birçok yerel proje hazırladım. Bu görevimi 2015 yılına kadar sürdürdüm.  2015 yılında Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Müdürlüğü´ne atandım. Halen bu görevime devam etmekteyim. Yöneticilik görevimin yanı sıra 2012-2017 yılları arasında Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanan "Edirne Eğitim Dergisi"nin Genel Yayın Yönetmenliği´ni ve yazarlığını yaptım. Aynı dönemde yine Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nce "Dünden Bugüne EDİRNE" Projesi kapsamında hazırlanan, "Dersimiz Edirne 1", "Dersimiz Edirne 2" ve "Dersimiz Edirne 3" adlı kitapların Genel Yayın Yönetmenliği´ni yaptım. Orta düzeyde İngilizce bilmekteyim. Evli ve iki çocuk annesiyim.

(284) 236 5404 Eposta